شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام کانال تلگرام
اینستاگرام
گروه: عکس
ساعت: 14:22 منتشر شده در مورخ: 1401/02/24 شناسه خبر: 1838750
گزارش تصویری/

تصاویر/«بَره کِشی» در بهارِ مازندران

تصاویر/«بَره کِشی» در بهارِ مازندران
دامداران مناطق ییلاقی و کوهستانی پس از گذراندن فصل سرما و رسیدن بهار دام های خود را به اطراف روستای محل سکونت خود برده و پیش از ورود به مراتع تابستانه دام خود را چرانده و شیر آن را می‌دوشند که به آن «بره کِشی» می‌گویند.

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دامداران مناطق ییلاقی و کوهستانی پس از گذراندن فصل سرما و رسیدن بهار دام های خود را به اطراف روستای محل سکونت خود برده و پیش از ورود به مراتع تابستانه دام خود را چرانده و شیر آن را می‌دوشند که به آن «بره کِشی» می‌گویند. دامداران از شیر گوسفندان «پنیر بهاره» تهیه می‌کنند و قسمتی از در آمدشان با فروش این پنیرها به‌دست می‌آید. با رسیدن فصل گرما دامداران برای مدت سه ماه دام‌شان را درمراتع ییلاقی برده و از شیر آن کره می‌کنند.

https://ww.dana.ir/1838750
ارسال نظر
نظرات